Slagerij van de Wijngaart

Markt 6
4841 AC Prinsenbeek
076 5413489

Lamsvlees - apart en lekker

Lamsvlees is vooral bekend om de zoute uitgesproken smaak. Lamsvlees is heerlijk klaar te maken met lekkere verse kruiden, denkt u daarbij aan oregano, tijm en marjolein. U kunt lamsvlees op vele manieren bereiden, u kunt het vlees grillen, of braden maar ook stoven. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. De lamsschouder kunt u braden of roosteren.

Kalfsvlees - uitstekende kwaliteit

Kalfsvlees heeft een zeer fijne smaak, en bevat heel weinig vet. Het kleine vetrandje, kunt u het beste pas afsnijden na het bakken, zo blijft het vlees lekker sappig. Kalfsvlees heeft een korte bereidingstijd nodig, en staat dus snel op tafel. Heerlijk met frietjes of gebakken aardappeltjes.

Lamsvlees

  • lamsbout
  • lamslapjes
  • lamskotelet
  • lamsfilet
  • lamsshoarma

Kalfsvlees

  • kalfsoesters
  • kalfsschnitzels
  • kalfslapjes
  • kalfsriblappen
  • kalfsschenkel (ossobuco)

Slagerij van de Wijngaart

Markt 6
4841 AC Prinsenbeek
076 5413489

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten